Biologische Slagerij Haverkort

Assendorperstraat 49
8012 DE Zwolle
038 4216986

Slager dichtbij Hattem

Haverkort is de biologische slager voor regio Hattem! Wij vinden het welzijn van dier en mens erg belangrijk. Op de biologische boerderijen van onze boeren leven de dieren een goed leven. Onze slager nabij Hattem levert dan ook 100% biologische vlees van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn ook biologische cateraar in de regio Hattem.

Haverkort’s wildgerechten

Mensen willen blij verrast worden door vlees. Onze slager in Hattem heeft veel verschillende minder gangbare vleessoorten die steeds meer in trek komen. Zo hebben wij konijnenbout, hertenbiefstuk, wilde eend, fazant, parelhoen en wildzwijnbiefstukjes in onze biologische slagerij in Hattem. Tijdens de feestdagen breiden we ons assortiment verder uit met de gourmet-schotel. Het hele jaar door kunt u genieten van het heerlijke wild vlees van onze biologische slager in Hattem.

Biologisch vlees

Wij verkopen diverse soorten vlees in onze slagerij in Hattem. Biologisch rundvlees, biologisch varkensvlees, biologisch kippenvlees, biologisch lamsvlees en wild van de veluwe. Maar wat maakt dat onze slagerij in Hattem 100% biologisch vlees verkoopt? Op biologische boerderijen mag niet preventief antibiotica worden toegediend. Ook mag er geen gebruik gemaakt worden van hormonen. Daarnaast leven de dieren een zo natuurlijk mogelijk leven. De dieren krijgen verantwoord voer, en hebben de mogelijkheid om zich vrij te bewegen in de buitenlucht.

Biologische cateraar in Hattem

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid die goed gevierd moet worden? Onze slager is de biologische cateraar voor de regio Hattem! Wij leveren diverse soorten buffetten voor uiteenlopende gelegenheden! Zo levert onze biologische catering een koud buffet, een party buffet en een koud en warm buffet in Hattem. Daarnaast hebben we nog 2 exclusieve buffetten: het zwolsbuffet en het wildbuffet. Klik hier  voor meer informatie over onze buffetten.

Gourmetten of barbecuen

De lente klopt op de deur en de zomer is in aantocht. Een barbeque met goed vlees kan dan niet ontbreken. ‘S winters kunt u bij ons terecht voor ons gourmet assortiment. Wij hebben 4 verschillende soorten gourmetpakketten. Met biologisch vlees vanuit onze slagerij in Hattem was gourmetten of barbecuen nog nooit zo lekker.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen aan ons? U kunt ons bereiken op het nummer 038-4216986 en mailen naar info@slagerijhaverkort.nl. Benieuwd geworden naar wat wij te bieden hebben? Kom langs bij onze biologische slagerij aan de Assendorperstraat 49 in Zwolle. Haverkort is de biologische slager en cateraar in regio Hattem!

Slagerij Haverkort

Slagerij Haverkort

Openingstijden

maandag 12:30 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten

Biologische Slagerij Haverkort

Assendorperstraat 49
8012 DE Zwolle
038 4216986