Biologische Slagerij Haverkort

Assendorperstraat 49
8012 DE Zwolle
038 4216986

Slager dichtbij Kampen

Welkom om de website van dé biologische slager van Kampen en omstreken! Bij ons staat kwaliteit in alles voorop! Door de dieren een goed leven te bieden kunnen we u een goed stuk vlees geven. Wij gaan dus op een verantwoorde en biologische manier te werk.

Wat maakt onze slagerij nabij Kampen biologisch?

Ons vlees komt van boeren die zorg besteden aan de dieren. De dieren krijgen de juiste voeding en genoeg ruimte om een gezond leven te leiden. De dieren zijn niet doorgefokt en hebben hierdoor een goede weerstand opgebouwd. De boeren gebruiken geen kunstmest, de dieren krijgen alleen biologisch voer. Op deze manier krijgen de dieren het leven dat ze verdienen en kunt u bij ons terecht voor een goed stuk vlees.
haverkort-varkensvlees

Welke soorten vlees verkopen wij?

Onze biologische slagerij nabij Kampen verkoopt diverse soorten vlees. Het valt op te delen in een aantal categorieën: biologisch rundvlees, biologisch varkensvlees, biologisch kippenvlees en biologisch lamsvlees. Daarnaast verkopen we ook diverse soorten wildvlees dat geschoten is op de veluwe. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan hazenbout, konijnenbout, parelhoenfilet, fazant en wildzwijnbout. Wild vlees komt steeds meer in trek bij een groter publiek. Biologische slagerij Haverkort, dichtbij Kampen gelegen, vindt het belangrijk om wild vlees zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen!

Biologische catering in Kampen

Heeft u liever een lopend buffet? Onze biologische slagerij dichtbij Kampen heeft een koud buffet, koud en warm buffet en een party buffet. Klik om naar onze mogelijkheden op het gebied van catering? Heeft u binnenkort een jubileum of verjaardagsfeest? En wilt u eens goed uitpakken met een barbeque? Wij hebben diverse vleespakketten die perfect zijn voor om mee te barbecueën of gourmetten. Ook is het mogelijk om maaltijden, salades en vlees (online) te bestellen.

Kom een keer langs bij onze slagerij!

Aan de Assendorperstraat op nummer 49, te Zwolle, kunt u onze biologische slagerij vinden! Wij zouden het leuk vinden om u daar eens aan te treffen en u vol passie over ons vlees te vertellen. Heeft u speciale wensen? Laat ons meedenken! Heeft u een vraag? Maar geen tijd om even langs te komen in onze winkel? Bel dan naar 03842116986 of mail naar info@slagerijhaverkort.nl. Onze biologische slagerij is goed te bereiken vanaf Kampen!

Biologische Slagerij Haverkort

Assendorperstraat 49
8012 DE Zwolle
038 4216986

Openingstijden

maandag 12:30 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten